TRIK OPERA MINI HANDLER MAXIS 11 MARCH 2013

Posted by GHOSTBANGKITZ on 10:01 PM, 10-Mar-13

ASSALAMUALIKUM. . W.M.W

ok geng kat sini sy tak nak cloteh panjung just nak kongsi kat korang tentang setting opera mini yg bru ni mengenai SETING MAXIS 3GWAP tanpa NOMBOR PROXY dan PORT. . .mugkin ada d kalangan hp korang tk dapat buat sedmikian. .so mungkin post kali ni boleh membntu korang

ok lah kta truskan story post kita

sememangnya masing2 korang tntu dah ada opera mini handler kan. . Bg yg tk ada nah skali lg aku bg. .downlod file nya kt bawah ni



opnext71hui209gb.zip

opnext71hui209gb.jar

jangn bka dulu operanya. . .hehehe. . Ini yang penting nak bg tau korang cara nak buat. . .

Ok geng korang buat SETTING MAXIS 3GWAP korang mcm ni. . .


PROXY ADDRESS : 'biarkan kosong korang padam smua semua NO IP mau pun SERVER'

PORT : 666


NI FILE PROV UNTK NOKIA S40


MAXIS PROV NO IP&PORT


jika dah buat mcm tu. .bru korang buka opera mini handler korang. . .dan buat mcm ni dekat HANDLER TRIK

REMOVE PORT : tandakan

PROXY TIPE : real host

PROXY SERVER : m.maxis.com.my/mic.ghostbangkitz.hack-inter.net:80/

atau

m.maxis.com.my/mic.ghostbangkitz.mooo.server4.operamini.com:80/


bru korang save kan jew. .ok senangkan. . . .mudah2n post ni dapt bntu korang. . .

Sekian


ByDy2GB

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

58 responses to "TRIK OPERA MINI HANDLER MAXIS 11 MARCH 2013"

nanskie on 11:35 PM, 10-Mar-13

okey admin .aq cubq harap2x bleh lha dri kemarin aq tngu2x tak tmbus2x. Hem

GHOSTBANGKITZ on 12:34 AM, 11-Mar-13

@nanskie,
ok. .amin harap brjaya

Brantakan jiwa otai on 01:28 AM, 11-Mar-13

trbaik... smile

Tinta Merah on 02:02 AM, 11-Mar-13

aDmiN. . .
X bOLeH La. . .

GHOSTBANGKITZ on 02:21 AM, 11-Mar-13

@Tinta Merah,
tk bolh. . .yg mana tk blh. . .akau x tamat laluan ke??

syj on 02:54 AM, 11-Mar-13

bos yg ni utk maxis tamat laluan ke?

Tinta Merah on 03:28 AM, 11-Mar-13

bru smlm aku topup..ada ka trik yg ada porxy. . .

GHOSTBANGKITZ on 04:00 AM, 11-Mar-13

@syj,
bkan bos

GHOSTBANGKITZ on 04:01 AM, 11-Mar-13

@Tinta Merah,
bnyak dorg bg yg ada proxy tp tk blh run untk first on9 opera. . .

AL hafis on 04:14 AM, 11-Mar-13

bro,yg donlod besar xde ke?

GHOSTBANGKITZ on 05:57 AM, 11-Mar-13

@AL hafis,
x pasti jga bro. .

uiks on 08:57 AM, 11-Mar-13

kalau proxy n port kosong dpt buat..tp klau nk edit balik port dri 8080 ke 666 xdpt nk save la kt sony aku..lg kalau ksong port n proxy,xdpt tembus jgk..file prov xdpt nk bace..ni yg aku pening..

GHOSTBANGKITZ on 09:32 AM, 11-Mar-13

@uiks,
hp se apa ko guna?. .try connect ngn maxis 3g internet??

uiks on 09:51 AM, 11-Mar-13

xdapat jugak la admin..tarikh credit hidup je..w880

Espada on 10:03 AM, 11-Mar-13

seramnya ku lihat hantu kat atas tuh

GHOSTBANGKITZ on 10:58 AM, 11-Mar-13

@Espada,
hehe. . .jangn seram ngan sy plak k. . . Hehehe. . . .

GHOSTBANGKITZ on 10:59 AM, 11-Mar-13

@uiks,
tk dpat. . .urmm. . .

uiks on 11:16 AM, 11-Mar-13

server ghostbangkitz kt atas tu celcom pn boleh pakai ek?ni dapat je celcom..

tom on 12:12 PM, 11-Mar-13

bro, ade trick maxis mati laluan kha bro?

bugiz_bone on 12:13 PM, 11-Mar-13

Opera 7 handler blh x?

GHOSTBANGKITZ on 12:25 PM, 11-Mar-13

@bugiz_bone,
blh . . .yg pnting handler. . .tp tk pasti lg kalu o.m 6.0 ke bwah. .

GHOSTBANGKITZ on 12:26 PM, 11-Mar-13

@tom,
blu ada lg bro. . Payah aku nak test. . .koz x da sim maxis ku yg Tamat laluan. . . .

GHOSTBANGKITZ on 12:28 PM, 11-Mar-13

@uiks,
ya dapt. . .celcom live n celcom dead. .

syahirsyah.mywapblog.com on 12:57 PM, 11-Mar-13

mantap bro..tq

matsampuk on 01:55 PM, 11-Mar-13

bro tuk fon android ada ke bro?

matsampuk on 01:59 PM, 11-Mar-13

bro tuk fon android ada ke bro?

matsampuk on 02:01 PM, 11-Mar-13

bro tuk fon android ada ke bro?

GHOSTBANGKITZ on 02:27 PM, 11-Mar-13

@matsampuk,
nt aku try post k. . .

GHOSTBANGKITZ on 05:48 PM, 11-Mar-13

@syahirsyah.mywapblog.com,
ok. . Ngee

Hujan on 06:45 PM, 11-Mar-13

Wah mantap , hehe , jgn lupa dtg d blog kuh bos , hehe

Repsol on 12:00 AM, 12-Mar-13

trik ni lau untuk android boleh jln x.

GHOSTBANGKITZ on 12:36 AM, 12-Mar-13

@Repsol,
Boleh

GHOSTBANGKITZ on 12:36 AM, 12-Mar-13

@Hujan,
ok bos

unnamed on 12:54 PM, 12-Mar-13

admin GB,kamu ada opmin utk android?blh ajar aku camna nk setting semua tu?xblh public,fb pn xpa,aku add kamu nnti..

man ucihauchi on 01:29 PM, 12-Mar-13

6.5 bleh pkai ka?

Brantakan jiwa otai on 11:50 PM, 12-Mar-13

lagi2 block, gila pya mxs sad sad

sharks on 02:13 AM, 13-Mar-13

dh x blh lh..block lg..

faiber key on 05:59 AM, 13-Mar-13

thank you admin.

clapton on 06:58 AM, 13-Mar-13

dah block!

wongbhaghoezz on 08:23 AM, 13-Mar-13

to opmin 5 bisa kah bro

Bobo83 on 02:45 PM, 13-Mar-13

Maxis block lg bos jht btl mxs tp tkr trick bobo tmbus jgk. Bos jgn papar trick bos.

Bobo83 on 02:47 PM, 13-Mar-13

Maxis block lg bos jht btl mxs tp tkr trick bobo tmbus jgk. Bos jgn papar trick bos.

GHOSTBANGKITZ on 04:11 PM, 13-Mar-13

@Bobo83,
woki. . .apa trik bobo?

GHOSTBANGKITZ on 04:12 PM, 13-Mar-13

@sharks,
ya. . sad

Bobo83 on 06:01 AM, 14-Mar-13

hehehe

muzrina on 11:08 AM, 14-Mar-13

@Bobo83,
share ckit harta kita 2..
hi.3x.

GHOSTBANGKITZ on 05:24 PM, 14-Mar-13

@muzrina,
blh blh. . . .

Indra on 10:01 AM, 17-Mar-13

Koq gagal yh....klo pke c3 setting wap 3gnya gmana sh??

Butuh bantuan

Indra on 10:03 AM, 17-Mar-13

Koq gagal yh....klo pke c3 setting wap 3gnya gmana sh??

Butuh bantuan

GHOSTBANGKITZ on 10:31 AM, 17-Mar-13

@Indra,
guna file prov

amira on 04:18 PM, 25-Mar-13

bro boleh la bro makhasih aku guna fon sony dgn nokia thx code baru ke mana adapat

GHOSTBANGKITZ on 06:34 PM, 25-Mar-13

@amira,
dari. . .firasat. . Hehe. . .

sapsai on 06:23 AM, 01-Apr-13

mantap bro

mr handz on 02:13 PM, 18-Apr-13

xblh lh....mcm mne nie..

mr handz... on 02:17 PM, 18-Apr-13

salm.. fren ...setting sony ericsion mcm mne opera mini nya...cn u gve me..

andre on 11:38 AM, 02-May-13

tak faham langsung.......!!!!

mohawk on 04:29 AM, 10-May-13

aduh.....tolong la....

Not really avlbaaile on 07:00 PM, 10-Nov-13

Not really avlbaaile at Subway, but I really like spreading a tablespoon of hummus on my sandwich Trader Joes has such a great variety of flavors. And I also really like using pesto, albeit not low in calories, but a little bit goes a really long way, and I can get away with half a tablespoon and feel like I'm eating something made at a fancy sandwich shop. To go full flavor but cut calories, also try doing an open faced sandwich. With one piece of bread, you eliminate 100+ calories!

Subscribe to comments feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(Some BBCode tags are allowed)

Security Code:
Enable Images