TRIK OPERA MINI HANDLER MAXIS 11 MARCH 2013

by GHOSTBANGKITZ on 10:01 PM, 10-Mar-13

ASSALAMUALIKUM. . W.M.W

ok geng kat sini sy tak nak cloteh panjung just nak kongsi kat korang tentang setting opera mini yg bru ni mengenai SETING MAXIS 3GWAP tanpa NOMBOR PROXY dan PORT. . .mugkin ada d kalangan hp korang tk dapat buat sedmikian. .so mungkin post kali ni boleh membntu korang

ok lah kta truskan story post kita

sememangnya masing2 korang tntu dah ada opera mini handler kan. . Bg yg tk ada nah skali lg aku bg. .downlod file nya kt bawah ni



opnext71hui209gb.zip

opnext71hui209gb.jar

jangn bka dulu operanya. . .hehehe. . Ini yang penting nak bg tau korang cara nak buat. . .

Ok geng korang buat SETTING MAXIS 3GWAP korang mcm ni. . .


PROXY ADDRESS : 'biarkan kosong korang padam smua semua NO IP mau pun SERVER'

PORT : 666


NI FILE PROV UNTK NOKIA S40


MAXIS PROV NO IP&PORT


jika dah buat mcm tu. .bru korang buka opera mini handler korang. . .dan buat mcm ni dekat HANDLER TRIK

REMOVE PORT : tandakan

PROXY TIPE : real host

PROXY SERVER : m.maxis.com.my/mic.ghostbangkitz.hack-inter.net:80/

atau

m.maxis.com.my/mic.ghostbangkitz.mooo.server4.operamini.com:80/


bru korang save kan jew. .ok senangkan. . . .mudah2n post ni dapt bntu korang. . .

Sekian


ByDy2GB

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

58 responses to "TRIK OPERA MINI HANDLER MAXIS 11 MARCH 2013"

nanskie [11:35 PM, 10-Mar-13]

okey admin .aq cubq harap2x bleh lha dri kemarin aq tngu2x tak tmbus2x. Hem

GHOSTBANGKITZ [12:34 AM, 11-Mar-13]

@nanskie,
ok. .amin harap brjaya

Brantakan jiwa otai [01:28 AM, 11-Mar-13]

trbaik... smile

Tinta Merah [02:02 AM, 11-Mar-13]

aDmiN. . .
X bOLeH La. . .

GHOSTBANGKITZ [02:21 AM, 11-Mar-13]

@Tinta Merah,
tk bolh. . .yg mana tk blh. . .akau x tamat laluan ke??

syj [02:54 AM, 11-Mar-13]

bos yg ni utk maxis tamat laluan ke?

Tinta Merah [03:28 AM, 11-Mar-13]

bru smlm aku topup..ada ka trik yg ada porxy. . .

GHOSTBANGKITZ [04:00 AM, 11-Mar-13]

@syj,
bkan bos

GHOSTBANGKITZ [04:01 AM, 11-Mar-13]

@Tinta Merah,
bnyak dorg bg yg ada proxy tp tk blh run untk first on9 opera. . .

AL hafis [04:14 AM, 11-Mar-13]

bro,yg donlod besar xde ke?

GHOSTBANGKITZ [05:57 AM, 11-Mar-13]

@AL hafis,
x pasti jga bro. .

uiks [08:57 AM, 11-Mar-13]

kalau proxy n port kosong dpt buat..tp klau nk edit balik port dri 8080 ke 666 xdpt nk save la kt sony aku..lg kalau ksong port n proxy,xdpt tembus jgk..file prov xdpt nk bace..ni yg aku pening..

GHOSTBANGKITZ [09:32 AM, 11-Mar-13]

@uiks,
hp se apa ko guna?. .try connect ngn maxis 3g internet??

uiks [09:51 AM, 11-Mar-13]

xdapat jugak la admin..tarikh credit hidup je..w880

Espada [10:03 AM, 11-Mar-13]

seramnya ku lihat hantu kat atas tuh

GHOSTBANGKITZ [10:58 AM, 11-Mar-13]

@Espada,
hehe. . .jangn seram ngan sy plak k. . . Hehehe. . . .

GHOSTBANGKITZ [10:59 AM, 11-Mar-13]

@uiks,
tk dpat. . .urmm. . .

uiks [11:16 AM, 11-Mar-13]

server ghostbangkitz kt atas tu celcom pn boleh pakai ek?ni dapat je celcom..

tom [12:12 PM, 11-Mar-13]

bro, ade trick maxis mati laluan kha bro?

bugiz_bone [12:13 PM, 11-Mar-13]

Opera 7 handler blh x?

GHOSTBANGKITZ [12:25 PM, 11-Mar-13]

@bugiz_bone,
blh . . .yg pnting handler. . .tp tk pasti lg kalu o.m 6.0 ke bwah. .

GHOSTBANGKITZ [12:26 PM, 11-Mar-13]

@tom,
blu ada lg bro. . Payah aku nak test. . .koz x da sim maxis ku yg Tamat laluan. . . .

GHOSTBANGKITZ [12:28 PM, 11-Mar-13]

@uiks,
ya dapt. . .celcom live n celcom dead. .

syahirsyah.mywapblog.com [12:57 PM, 11-Mar-13]

mantap bro..tq

matsampuk [01:55 PM, 11-Mar-13]

bro tuk fon android ada ke bro?

matsampuk [01:59 PM, 11-Mar-13]

bro tuk fon android ada ke bro?

matsampuk [02:01 PM, 11-Mar-13]

bro tuk fon android ada ke bro?

GHOSTBANGKITZ [02:27 PM, 11-Mar-13]

@matsampuk,
nt aku try post k. . .

GHOSTBANGKITZ [05:48 PM, 11-Mar-13]

@syahirsyah.mywapblog.com,
ok. . Ngee

Hujan [06:45 PM, 11-Mar-13]

Wah mantap , hehe , jgn lupa dtg d blog kuh bos , hehe

Repsol [12:00 AM, 12-Mar-13]

trik ni lau untuk android boleh jln x.

GHOSTBANGKITZ [12:36 AM, 12-Mar-13]

@Repsol,
Boleh

GHOSTBANGKITZ [12:36 AM, 12-Mar-13]

@Hujan,
ok bos

unnamed [12:54 PM, 12-Mar-13]

admin GB,kamu ada opmin utk android?blh ajar aku camna nk setting semua tu?xblh public,fb pn xpa,aku add kamu nnti..

man ucihauchi [01:29 PM, 12-Mar-13]

6.5 bleh pkai ka?

Brantakan jiwa otai [11:50 PM, 12-Mar-13]

lagi2 block, gila pya mxs sad sad

sharks [02:13 AM, 13-Mar-13]

dh x blh lh..block lg..

faiber key [05:59 AM, 13-Mar-13]

thank you admin.

clapton [06:58 AM, 13-Mar-13]

dah block!

wongbhaghoezz [08:23 AM, 13-Mar-13]

to opmin 5 bisa kah bro

Bobo83 [02:45 PM, 13-Mar-13]

Maxis block lg bos jht btl mxs tp tkr trick bobo tmbus jgk. Bos jgn papar trick bos.

Bobo83 [02:47 PM, 13-Mar-13]

Maxis block lg bos jht btl mxs tp tkr trick bobo tmbus jgk. Bos jgn papar trick bos.

GHOSTBANGKITZ [04:11 PM, 13-Mar-13]

@Bobo83,
woki. . .apa trik bobo?

GHOSTBANGKITZ [04:12 PM, 13-Mar-13]

@sharks,
ya. . sad

Bobo83 [06:01 AM, 14-Mar-13]

hehehe

muzrina [11:08 AM, 14-Mar-13]

@Bobo83,
share ckit harta kita 2..
hi.3x.

GHOSTBANGKITZ [05:24 PM, 14-Mar-13]

@muzrina,
blh blh. . . .

Indra [10:01 AM, 17-Mar-13]

Koq gagal yh....klo pke c3 setting wap 3gnya gmana sh??

Butuh bantuan

Indra [10:03 AM, 17-Mar-13]

Koq gagal yh....klo pke c3 setting wap 3gnya gmana sh??

Butuh bantuan

GHOSTBANGKITZ [10:31 AM, 17-Mar-13]

@Indra,
guna file prov

amira [04:18 PM, 25-Mar-13]

bro boleh la bro makhasih aku guna fon sony dgn nokia thx code baru ke mana adapat

GHOSTBANGKITZ [06:34 PM, 25-Mar-13]

@amira,
dari. . .firasat. . Hehe. . .

sapsai [05:23 AM, 01-Apr-13]

mantap bro

mr handz [01:13 PM, 18-Apr-13]

xblh lh....mcm mne nie..

mr handz... [01:17 PM, 18-Apr-13]

salm.. fren ...setting sony ericsion mcm mne opera mini nya...cn u gve me..

andre [10:38 AM, 02-May-13]

tak faham langsung.......!!!!

mohawk [03:29 AM, 10-May-13]

aduh.....tolong la....

Not really avlbaaile [07:00 PM, 10-Nov-13]

Not really avlbaaile at Subway, but I really like spreading a tablespoon of hummus on my sandwich Trader Joes has such a great variety of flavors. And I also really like using pesto, albeit not low in calories, but a little bit goes a really long way, and I can get away with half a tablespoon and feel like I'm eating something made at a fancy sandwich shop. To go full flavor but cut calories, also try doing an open faced sandwich. With one piece of bread, you eliminate 100+ calories!

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images